SKOK V MEDITERAN @hkoncept, petek, 14.6. od 14. ure naprej

SKOK V MEDITERAN @hkoncept, petek, 14.6. od 14. ure naprej

Poletje je pred vrati, dež pa je končno zapustil naš vsakdan, temperature so še vzdržne in niste nam še pobegnili na morje. Dovolj razlogov, da se v PETEK, 14.6. srečamo @hkoncept.si in skupaj popraznujemo življenje, ker smo te sreče, da ga lahko.
V ponudbi bodo posebni spritz koktejli z Aperitivo Arba 1889 grenčico, ki pooseblja okus mediterana in Šumenjakov EKO pet nat, posebej priporočen od @karlek.si , prav tako pa @ajdacerar za nas pripravlja ravno pravšnjo spremljavo hrane, da se ne boste pre najedli in da ne boste ostali lačni.
Ta konec tedna prav tako zaključujemo s spletno akcijsko ponudbo zunanjega pohištva, ki bo v petek in soboto še posebej izpostavljena, še zadnja dva dni pa bo veljal -15% popust na vse ‘outdoor’ izdelke, prav tako pa na dan dogodka zaključujemo z razprodajo zadnjih kosov pohištva, ki so znižani do -50% ‼️
@cvetober bo, kot vsak petek poskrbel, da bomo v cvetju, muziko bomo pa tudi podaljšali na teraso, da bo še bolj veselo.
Dolgo smo čakali, da lahko ponovno priredimo tak dogodek, tako da se bomo res potrudili, da se bomo imeli fajn. Dodatni bonus tega petka pa je, da ko zaključite pri nas, lahko nadaljujete na @lacha.si reunion.
Torej, vljudno vabljeni, v petek, 14.6. od 14 ure naprej; toplo priporočamo rezervacije miz, saj se le-te hitro zapolnijo.
*Minimalna vrednost naročila ob rezervaciji mize je 30€ (za dve osebi) oz. 50€ (za štiri ali več oseb).
Nazaj na spletni dnevnik