Zgodba


Koncept razstavno prodajnega salona HKoncept je navdihnjen z Nizozemskim stilom opremljanja prostorov.

Razstavljeno pohištvo - robustne mize iz masivnega lesa, stoli za različne namene, elegantne lesene kredence, TV omarice, raznovrstne police s pristnim, naravnim videzom; vse to je smiselno umeščeno v različnih vzorčnih prostorih, namenjenih za bivanje ali poslovanje.  

Poleg pohištva, so v salonu razstavljeni tudi dodatki za dom ali pisarno, ki vso notranjo opremo dopolnjujejo z živahnimi barvami, nežnimi oblikami in minimalističnim videzom. Kolekcije zajemajo različne vrste keramike, kot so skodelice za kavo in čaj, šalčke za zajtrk ali solato, krožniki, vrči, posode za shranjevanje; tekstil - raznobarvne kombinacije blazin in preprog, katere instantno poživijo prostor; razsvetljava - tople luči, ki v prostoru zasijejo z domačnostjo; raznovrstne dišeče paličice in sveče, kozarci in vaze.  

Razstavno prodajni salon HKoncept se nahaja v prenovljeni nekdanji Ipavčevi vili na Tomšičevi ulici 13, ki je od nekdaj predstavljala svetlo točko Maribora - Ginekološki in porodničarski Sanatorij, Center za usposabljanje slušno in govorno motenih,  Vzgojna posvetovalnica. 

Pozitivno tradicijo želimo nadaljevati, zato vas vljudno vabimo v naše prostore, kjer vam bomo ob sprehodu med našimi izdelki z veseljem postregli tudi s sezonskim osvežilnim ali toplim napitkom.

                                                                                              Kolektiv HKoncept