Vse dobro v letu 2024!

Vse dobro v letu 2024!

V novem letu vam želimo vse dobro, za staro leto pa se iskreno zahvaljujemo za vsak vaš obisk, nakup, ogled, vsako pohvalo in lepo besedo.
Veselimo se leta, ki je pred nami in prepričani smo, da bo tudi k nam prineslo veliko novosti, hkrati pa negovalo že poznano.

Kot smo predhodno že naznanili na družbenih omrežjih, še tukaj sporočamo, da bo v januarju fizična trgovina in kavarna ZAPRTA zaradi bolniške odsotnosti osebja, a hkrati bomo to obdobje s pridom izkoristili, da bodo vas naši prostori ob povratku pričakali v vsem svojem sijaju. 
Na poti k nam so novi izdelki od skoraj vseh naših dobaviteljev, zato že komaj čakamo, da se ponovno vidimo, da vam lahko predstavimo nove kolekcije dodatkov za dom in pohištva.

Ne pozabite - naša spletna trgovina tudi v tem času deluje ne-moteno, v pozdrav novemu letu in v opravičilo za zaprto fizično trgovino, pa smo aktivirali kar 24 % popust in to na vse izdelke, ki so na spletni trgovini! Popust bo aktiven v mesecu januraju, zato vsi, ki imate že dalj časa kaj nagledeno, kot tudi vsi, ki si boste nagledali na novo, s pridom izkoristite januarski popust. 

Za vaše razumevanje se v naprej zahvaljujemo in se veselimo ponovnega snidenja v februarju, katerega bomo pospremili s primernim dogodkom 🥂

Do kmalu, HKoncept!
Nazaj na spletni dnevnik